Hemstädning med RUT-avdrag.

Det är många som tror att de har inte råd med att anlita professionell hemstädning, men det är inte alls så dyrt som man tror! Med hjälp av RUT-avdraget som täcker 50% av priset kan de flesta ha råd med att köpa städ- eller andra hushållsnära tjänster. Köper du veckovis städning, brukar det dessutom ta kortare tid vid varje städtillfälle, än när du anlitar en städfirma för enstaka uppdrag.

Givetvis varierar tidsåtgången för städningen baserat på vilka städmoment ni önskar få utförda, storleken på huset/lägenheten, antalet personer som bor i hushållet och så vidare. Det säger sig självt att det tar längre tid att städa en tvåplansvilla där det bor en barnfamilj, än en liten tvårummare med en person i hushållet. I genomsnitt kan du dock räkna med en till två timmars städning per städtillfälle.

För att få det riktigt rent överallt, rekommenderar vi att du beställer extra städning av köksskåp, kyl och frys, ugn, eventuellt skafferi , andra vitvaror m.m. Då städar vi även insidan till skillnad från en vanlig städning där vi endast rengör utsidan.

När du beställer extra städning i köket, rengör vi även insidan av alla köksskåp och lådor, torkar av hyllplan, rengör porslin och glas som kanske stått oanvända i de översta hyllorna och samlat damm, samt annat som du vill få rengjort.

Efter RUT-avdraget brukar priset för hemstädningen landa på ett par hundralappar. De flesta tycker att det är definitivt värt pengarna att slippa städa och ha tiden över till annat. Om vi tänker efter – hur ofta spenderar vi flera hundra kronor bara på småsaker så som fika på stan och liknande? Testa vår hemstädning och slipp städångesten! Dessutom ordnar vi allt med RUT-avdraget och du slipper krångla med blanketter.

Vi finns här för dig!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *